dimarts, 11 de setembre del 2012




Nova esposició a la llibreria

Saturación s.XXI d'Alberto Laporta


Estarà oberta des del 13 de setembre al 13 d'octubre del 2012.

De formació artística autodidacta, Laporta (Sant Cristòfol, Veneçuela, 1966) domiciliat a Sant Cugat del Vallès, el 2009 inicia curs de pintura al taller dels artistes Carmen Anzano i Martín Carral fins a l'actualitat.

Per què Saturació s. XXI?. "L'ésser humà en el seu camí i recerca continua per millorar i saciant la seva curiositat va influint positiva i negativament en el seu propi entorn tant físic com psíquic. Els grans avenços també tenen l'altra cara de la moneda. Al segle XX la Revolució industrial va portar enormes beneficis però també grans problemes de contaminació ambiental, actualment s'estan tractant de reduir i gestionar millor.

Al segle XXI tenim la revolució dels sistemes d'informació, gràcies a les noves tecnologies: ordinadors, mòbils, internet. Això ha permès un avanç exponencial en tots els camps del saber i les comunicacions. L'altra cara de la moneda és la saturació d'informació en la qual actualment ens trobem ".

"En l'obra es veuen interferències, reserves, distorsions i coses que estan al cap que impedeixen claredat, assossec, pau ..."